Posted By Costin

Campaniile saptamanii 15-21 august din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising, Carmen fiind la al treilea articol de acest gen pe refresh.ro. Arhiva acestora este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera. Sper sa va fie de ajutor si mi-ar placea sa primim si ceva feedback / completari / etc.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Saptamana trecuta au fost cam putine campanii pe bloguri. In afara fapului ca august e o luna de minimum, a mai fost “de vina” si faptul ca multi dintre bloggeri au profitat de ultimele zile de vara si au plecat care incotro, prin lume.

Iata retrospectiva campaniilor care mi-au atras atentia in blogosfera:

Campanie pentru biscuitii Belvita, despre care au scris Cetin Ametcea si Denisa Bargau;

Blogal Initiative trimite un blogger la Peninsula;

Chinezu, Sorin Grumazescu si Ruxandra Predescu au scris despre prima lor amintire pentru a sustine campania World Vision Romania, Mame sanatoase, copii sanatosi;

Emag si Microsoft dau un BMW seria 3 cadou. Cititi despre concurs la Radu Dumitru;

Razvan Pascu povesteste despre experienta cu Dove Men Care+ pe alte meleaguri si recomanda bilete ieftine Bucuresti-Istanbul prin Tarom;

A fost Blogaria 6 – cititi despre la Marius Sescu, Cetin Ametcea si pe refresh.ro.

Tot saptamana trecuta, Cristi Dorombach a testat un LG Optimus Black, Denisa Bargau a povestit despre experienta de pana acum cu HTC Cha Cha, iar Bogdan Epure despre cum a sarit cu parasuta.

22 de bloggeri au Redescoperit Dobrogea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments