Posted By Costin

Campaniile saptamanii 22-28 august din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising, Carmen fiind la al IV-lea articol de acest gen pe refresh.ro. Arhiva acestora este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera. Sper sa va fie de ajutor si mi-ar placea sa primim si ceva feedback / completari / etc.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Saptamana trecuta, inca trei bloggeri au scris despre biscuitii Belvita, continuand campania inceputa acum doua saptamani. Asadar, au mai testat biscuitii la micul dejun Cristian China-Birta, Adrian Ciubotaru si Julius Constantinescu.

Cosmetice Bourjois – o oja si un gloss recent lansate au fost primite “in teste” de Raluca Popa, Andreea Pietrosel, Marie Jeanne Schweffer si Miruna.

Tara lui AndreiAlex Tunaru, Dan Dragomir si Elena Ciric si-au petrecut saptamana in Tabara din Tara lui Andrei, un proiect ce face parte din campania de CSR a Petrom.

Festivalul de teatru independent Undercloud, sustinut de Vodafone, incepe saptamana aceasta. Am citit despre festival pe refresh.ro, pe blogul Cristinei Bazavan si pe cel al lui Dan Dragomir.

Razvan Pascu ne recomanda bilete la promotie prin Tarom pentru Oktoberfest si un circuit Budapesta-Viena prin Interra.

Western Union a lansat un concurs prin care incearca sa gaseasca cel mai conectat utilizator de internet din Romania. Au scris despre concurs Florin Grozea si Cristi Dorombach.

Scoala de televiziune si film Tudor Vornicu – echipa DailyCotcodac anunta ca incep inscrierile pe 15 august.

Blogal Initiative a lansat o campanie pentru azerty.ro, in care bloggerii au scris povestea calculatorului lor.

Tot saptamana trecuta

– Kaspersky a lansat solutiile de securitate pentru 2012. Am citit despre lansare pe laptopnews.ro, pe blogul lui Cristi Dorombach si pe cel al lui Cristian China-Birta;

Cabral ne-a indemnat sa donam sange si ne-a dat detalii despre conditiile pe care trebuie sa le indeplinim ca sa putem face asta;

– Cativa bloggeri au format o echipa de dezburtire pentru a mai da jos din kilograme. E vorba de Cristian China-Birta, Nicusor Simion, Mircea Mester, Claudiu Ciobanu, Mihai Andries, Stefan Murgeanu si Marius Matache, cu Valentin Bosioc in calitate de antrenor personal.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments