Posted By Costin

Campaniile saptamanii 25-29 iulie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising, Carmen scriind astfel de articole in care semnaleaza astfel de miscari in blogosfera romaneasca, in fiecare saptamana, pe blogul personal. Sper sa va fie de ajutor si mi-ar placea sa primim si ceva feedback / completari / etc.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Saptamana trecuta am avut de toate pe bloguri: petreceri, concursuri, arta si vizite prin tara. Pentru tinerii plecati cu pluta, calatoria a ajuns la final si s-a incheiat cu o petrecere de la care asteptam poze stanjenitoare.

Iata despre ce s-a scris cel mai mult:

Karting pentru Cars 2 – mai multi bloggeri s-au intrecut pe pista de karting, la un eveniment de promovare a filmului Cars 2. Au pilotat si au scris pe blog Cristi Dorombach, Sorin Rusi, Alex Mazilu, Raluca Popa, si Sabina Cornovac. Pe blogul Ruxandrei Predescu gasiti impresiile unei prietene de-ale ei despre intrecerea cu karturi.

Cristi Dorombach vrea sa ne faca pofta de mare si de Liberty Parade. Si o face in mod repetat. Iar Sorin Rusi nu se lasa mai prejos.

Sebastian Bargau e un cosmar care Redescopera Romania pe doua roti. Saptamana trecuta a fost prin Iasi, Botosani, Neamt, Suceava (unde a facut si un reportaj video), iar din Moldova a pornit catre Harghita, Covasna si Brasov.

Ciuc Premium pune la bataie o chitara Fender Stratocaster cu autograful lui Bon Jovi. Au scris despre concurs si unii chiar au participat: Alex Negrea, Cristi Dorombach, Adrian Ciubotaru, Cristi China, Radu Dumitru.

Ludika, un proiect care promoveaza teatrul tanar catre tineri. Biletele costa 1 leu, iar piesele se joaca la teatrul de vara din Herastrau. Au scris despre proiect Andreea Burlacu, Miruna Siminel, Cristina Bazavan, Andrei Cismaru, Cosmin Tudoran, Sorin Tudor, Bogdan Theodor Olteanu, Ligia Adam, Elena Ciric, Tara Duveanu, Anne-Marie Chelariu, Marian Vulpe, Mihai Lazar, Ariel Constantinof si Andrei Dancau.

In continuare, asteptam sa citim cum s-au distrat cei din DreamTeamRo la Medias 🙂

Prin Timisoara s-au plimbat Oltea Zambori, Andreea Ursu, Ruxandra Predescu, Andrei Dobra , Alex Ciuca, Andrei Cismaru si altii care inca nu s-au laudat cu asta.

Baietii plecati cu pluta au ajuns la finalul calatoriei. Saptamana trecuta au avut parte de cateva surprize frumoase, iar povestea lor a fost preluata si de presa.

Am citit despre festivalul de jazz de la Garana pe blogul lui Oltea Zambori.

Tot saptamana asta, Cetin Ametcea a plecat sa testeze vacanta pe litoral. Daca supravietuieste, o sa ne povesteasca si noua cum a fost.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments