Posted By Costin

Contul de achizitie si planificare media Vodafone Romania e la Universal McCann din 1 octombrie


Dupa un proces de evaluare riguros si foarte competitiv, Vodafone Romania anunta ca Universal McCann a fost selectata ca agentia sa de achizitie si planificare media, incepand cu data de 1 octombrie a acestui an.

Prin acest pitch, am dorit sa ne asiguram ca vom continua sa intarim valoarea brandului Vodafone pe piata locala, impreuna cu agentia care a raspuns cel mai bine nevoilor si strategiei noastre.

Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments