Posted By Costin

Dobre dosli za #blo6aria


Pentru a parafraza postul publicat vara trecuta, Blogaria, eveniment organizat in fiecare an de catre Neogen, a ajuns la cea de-a 6 editie (de aici si mareata idee de hashtag pe Twitter: #blo6aria; nu aveti pentru ce :-P).

Plecarea se face chiar in aceste momente, din piata Revolutiei, pentru mai multe detalii fiind disponibila eticheta Blogaria de pe refresh.ro, unde puteti vedea si ce s-a intamplat / discutat in cadrul evenimentului in ultimii 2 ani de cand exista refresh.ro. 🙂

Maine vom afla mai multe despre Zumzi, portalul de reduceri de la Neogen, ce a mai facut bestjobs/neogen, precum si informatii despre un proiect nou ce urmeaza sa fie lansat de catre Neogen.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments