Posted By Costin

Doua aplicatii pentru iPhone de la IBU ProTV: ProFM si StirileProTV


IBU ProTv, departamentul de internet al trustului ProTV SA, a lansat zilele trecute doua aplicatii pentru iPhone, una pentru ProFM, dezvoltata de designatives.com, cealalta pentru Stirile ProTv, dezvoltata de divizia de online de la CME (Central European Media Enterprises), compania care detine ProTV S.A., televizunile si site-urile @ IBU, respectiv Buftea, plus operatiuni similare in alte 5 tari din Europa de Est.

De altfel, diferentele dintre cele doua aplicatii se pot vedea cu ochiul liber, cea pentru Stirile ProTv fiind nu neaparat neterminata pe cat de urata este (tresalta camesile pe oamenii de la GSP acum :-)), facand parte din categoria “daca-i musai, cu placere“.

In plus, utilizatorii pot comenta inregistrandu-se in aplicatie, ori conectandu-si contul de Facebook. Nu am testat, insa am vaga banuiala ca zona de comentarii din aplicatie nu e sincronizata cu cea de pe stirileprotv.ro. E cineva cu mai multa rabdare decat mine?

Un mare atu pentru aplicatia ProFM-ului (care, btw, imi place de mor) e faptul ca utilizatorii pot asculta unul dintre radiourile favorite in timp ce fac cu totul si cu totul altceva. Cel putin pe iPad 2 functioneaza in paralel cu celelalte aplicatii. Kewl.

Cate 5 screenshot-uri pentru fiecare aplicatie in parte gasiti mai jos (sunt facute cu un iPad 2). Aplicatia ProFM-ului poate fi descarcata de aici, cea a Stirilor ProTV de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments