Posted By Costin

Exercitiu de imaginatie pentru audienta business: Cum ar putea arata Steve Jobs dupa cativa litri de citostatice?


Business. Audienta cu venituri peste medie, studii superioare, etc. Nu intram in detalii, nu acesta este subiectul, toate acestea reprezinta cel mult una dintre frazele cheie a unui speach de vanzari. Insa nu pot sa nu ma intreb.

Ce rost are publicarea unei fotografii cu Steve Jobs rupt in gura de citostatice? E cancerul vreo surpriza pentru secolul asta? E cineva care nu stie ca bolnavului ii pica parul, slabeste ca ultimul ogar si d’abia se tine pe picioare, asteptand cateva atacuri cerebrale pentru a muri ca o leguma?

Au relatat pentru dumneavoastra zf.ro si incont.ro, insa, fara sa mai caut, pun pariu ca nu a scapat nicio alta publicatie de business din Romania. Catavencii ar trebui sa-si adapteze Evolutia presei romanesti si pe nisa business.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments