Posted By Costin

Harta Orange Wi-Fi din Centrul Vechi si The Goodies Hunt


Aseara am batut in lung si in lat Centrul Vechi pentru a rezolva The Goodies Hunt, un quest/campanie de la Orange Romania cu ocazia lansarii unei retele wi-fi gratuite in principalele zone din centrul istoric, ceea ce tind sa cred ca va face ceva vacarm pe retelele sociale, in sensul in care vom avea parte de distractie si fara sa ajungem neaparat in zona.

Ne vom uita pe Facebook, la fotografii! 🙂

Quest-ul l-am terminat in aproximativ 2 ore, dupa ce alti 4 temerari din blogosfera il rezolvasera pe o ploaie torentiala, cu o seara inainte. Indiciile nu au fost simple, necesitand ceva cunostinte de istorie, a centrului vechi si un IQ peste medie :P, insa mai multe detalii despre acestea veti putea afla pe propia piele, in momentul in care va incepe competitia dedicata publicului larg.

Revin cu informatii, pana atunci insa va las cu harta hotspot-urilor gratuite din Centrul Vechi. Bucurati-ne cu fotografii!! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments