Posted By Ioana

History isi extinde distributia in Romania cu platforma TV a Romtelecom


Romtelecom anunta ca, incepand de luni, in pachetele DTH si IPTV Extra si Maxim abonatii pot prinde si canalul History. History este distribuit in Romania de AETN UK, o societate mixta formata de A+E Networks si BSkyB. Abonatii vor putea urmari astfel emisiuni ca Asii amanetului, Camionagii gheturilor sau 102 minute care au schimbat lumea.

History ofera programe de inalta calitate care deschid noi perspective asupra modului in care este perceput trecutul, spunand povesti ale unor binecunoscute aventuri, dar si pe cele care au ramas ascunse odata cu trecerea timpului. Folosind tehnici de filmare contemporane, reconstituiri alerte si comentarii captivante, canalul isi transporta telespectatorii in miezul actiunii.

Extinderea distributiei History in Romania este un reper important in continua consolidare a prezentei canalului nostru pe aceasta piata. Pozitia si continutul unic fac din acesta un canal valoros pentru platforme. Romtelecom a inteles acest lucru si a imbratisat History cu mare entuziasm. Ne face o deosebita placere faptul ca unul dintre cei mai importanti operatori de pe piata a inclus canalul nostru in oferta sa“, a declarat Christina Foley, VP of Distribution and New Business Development la AETN UK.

Oficialii Romtelecom sustin ca prin introducerea History in grila raspund asteptarilor clientilor.

Oferind HISTORY, noi raspundem efectiv cerintelor si asteptarilor crescute ale clientilor nostri pentru cele mai bune programe documentare de pe piata. Fiind unul dintre cei mai mari operatori telecom din Romania si in acelasi timp un furnizor de servicii multiple, unul dintre cele mai importante scopuri ale noastre este acela de a ne imbunatati constant oferta si de a include in ea programele semnificative pe care abonatii nostri le cauta si le solicita”, a declarat Ovidiu Ghiman, Chief Strategy si Commercial Residential Officer la Romtelecom.


View Comments