Posted By Costin

Invitatii gratuite la Webstock 2011


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Incepand de astazi, profesionisti ai mediului online si persoanele pasionate de social media pot solicita o invitatie gratuita la Webstock 2011, unul dintre cele mai importante evenimente online din Romania, organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Petrom si HP Romania.

Invitatiile pot fi solicitate in pagina web a evenimentului, in urma completarii unui scurt formular. Toate cererile vor fi analizate, iar persoanele selectate vor fi invitate nominal la eveniment. Accesul la conferinte se va face doar in baza unui ecuson special obtinut de la organizatori.

De asemenea, in perioada urmatoare vor fi anuntate cateva programe de “Event Ambassador”, “Official Bloggers” si “Internship” pentru cei ce vor sa se implice mai mult in social media si organizarea de evenimente.

Webstock 2011 va avea loc pe 23 septembrie si gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 10 august – 9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei. Participarea la competitie este gratuita.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments