Posted By Costin

InvoiceOn, aplicatie romaneasca de facturi pentru iPhone, iPod touch si iPad


Din luna iulie a acestui an in prestigiosul catalog de aplicatii AppStore al gigantului Apple a aparut si o aplicatie 100% romanesca. Este o aplicatie de facturare care faciliteaza trimiterea de facturi proforme cand esti in miscare.

– sursa CP

Sarind peste bullshit-ul de PR, de parca nu mai exista alte aplicatii 100% romanesti, aplicatia InvoiceOn pare destul de utila pentru microintreprinderi, PFA-uri (consultanti social media, bloggeri, consultanti SEO :-))) si alte combinatii de acest gen.

Poate fi cumparata de pe AppStore cu 2$, fiind compatibila cu orice iPhone, iPod touch si iPad ce functioneaza cu iOS 4.0+, singura mea curiozitate in acest moment (nu am cumparat-o inca, vezi imaginea alaturata) fiind posibilitatea de a putea trimite o factura cu capetele de tabel in limba romana.

Tot este ea, in sfarsit!, aplicatia 100% romaneasca de pe iTunes. Corect? (Cei de la InvoiceOn nu au raspuns la email, probabil trebuie sa-l trimit in limba engleza pentru a-l lua in considerare) 🙂

Foloseste cineva vreo aplicatie cu astfel de indemanari?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments