Posted By Costin

iPhone 5 in imaginatia fanilor


Pentru fanii Apple, clipul urmator va fi hitul verii, tigara de dupa, al 13-lea salariu si prima de Craciun, apartamentul de 4 camere in centru, sejurul de 2 saptamani din Miami si orice alta dorinta comuna noua tuturor, de altfel.

Clipul a inregistrat peste 1.200.000 afisari in aproape 2 zile de la momentul in care a fost descoperit, fiind ajutat de 350.000 de postari pe Facebook, aproape 6000 de mentiuni pe Twitter si 70 de posturi pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments