Posted By Ioana

iQuest, cifra de afaceri de opt milioane de euro pentru prima jumatate a lui 2011


iQuest anunta ca in primele sase luni a intregistrat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, in crestere cu 30% fata de 2010. Cornelius Brody, CEO iQuest, a precizat ca aceasta crestere se datoreaza castigarii de noi clienti, indeosebi din industriile de utilitati, Life Sciences si financiar-bancar, iar pana la sfarsitul anului cifra afacerilor sa atinga 14 milioane de euro.

Pe plan local, compania detine clienti importanti din domeniile telecom, financiar-bancar, logistic, transport si media si vrea sa patrunda si in sectorul public si energetic.

Cresterile din primul semestru inregistrate in vestul Europei ar trebui sa influenteze si estul, insa actualele framantari pe plan extern ar putea duce la o stagnare a pietei in primele sase luni din 2012. Se observa insa si o creştere a interesului pentru solutiile IT integrate, iar clientii incep sa puna foarte mult accent pe consultanta de business in vederea identificarii celor mai potrivite solutii IT pentru acestia”, a declarat Brody.

Compania iQuest anunta in luna februarie ca estimeaza pentru acest an afaceri de peste 1 milion de euro pentru divizia de aplicatii mobile.

Vanzarile generate de aplicatiile pentru mobile vor reprezenta in 2011 aproximativ 10% din business-ul iQuest, in crestere semnificativa fata de anul trecut”, a declarat Cornelius Brody, CEO iQuest.

Tot in februarie, iQuest estima o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, la peste 13 milioane de euro, pana la sfarsitul anului.


View Comments
There are currently no comments.