Posted By Costin

Legaturi #4: Veniturile Cosmote scad cu 0.9%, eMag vinde bormasini si rindele


(telecom) Veniturile totale ale Cosmote Romania au scazut cu 0,9% in trimestrul al doilea, la 114 mil. euro, in timp ce profitul operational (EBITDA) a urcat cu aproape 21%, la 22,6 milioane euro, datorita performantelor operationale imbunatatite in urma integrarii Zapp, titreaza zf.ro.

Numarul total al clientilor Cosmote (+ Zapp) era de 6,6 milioane, dintre care 1,5 milioane aveau contracte de abonament. Fata de prima jumatate a anului trecut, numarul clientilor a scazut cu aproximativ 7%, de la 7 milioane.

(magazine online) eMag.ro, cel mai mare magazin online IT&C din Romania, cu afaceri de 102 mil. euro in 2010, a introdus miercuri in oferta produse si articole de bricolaj, cum sunt bormasinile, coasele electrice sau rindelele, marca Black & Decker, brand importat Yalco Romania (yalco.ro). (sursa)

Dupa cum probabil banuiam cu totii, “planul eMag este sa atace orice segment din retail“, a declarat Radu Apostolescu, Vicepresedinte si Director de Dezvoltare eMAG, despre intrarea magazinului online pe un nou segment de produse.

(servicii online) Headprint.ro lanseaza primul sistem web-to-print din Romania, sistemul permitand configurarea si transmiterea de comenzi fara a fi necesare cereri de pret / existenta unui agent de vanzari,evitandu-se intervalele de asteptare pentru o cotatie, proces care dureaza de multe ori mai mult decat productia in sine a comenzii. (sursa)

Serviciul permite configurarea si comanda online atat a produseloe de tipar digital: pliante, brosuri, cataloage, carti de vizita, afise, fluturasi, cat si produselor de print indoor/outdoor: banner, mesh, pentaprint, backlit film, autocolant si materiale rigide.

Note de subsol:
1. Radu Apostolescu – Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments