Posted By Costin

LG Optimus P920 3D, un smartphone ce filmeaza 3D


Zilele trecute, la mare, m-am jucat cu un LG Optimus 3D, un smartphone ce se detaseaza de restul plutonului datorita celor doua camere foto de pe partea din spate, camere ce ii permit sa filmeze 3D (3megapixeli) la [email protected] (2D), [email protected] (3D).

Smartphone-ul este dotat cu un procesor dual-core de 1GHz, sistem de operare Android 2.2, un ecran LCD capacitive touchscreen de 4.3″ si spatiu de stocare de 8GB. Poate fi achizitionat de la evomag.ro cu 2.599 lei.

Review-ul il va scrie Alex Tache1 (vezi si celelelate review-uri scrise de Alex pentru refresh.ro) si va fi publicat pana la finalul saptamanii. Iata cateva fotografii cu intreprinderea de la LG :-).

Alex Tache, blogger phonetalk.ro
phonetalk.ro | Twitter | Facebook


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments