Posted By Costin

Location-Based Advertising prin Vodafone AdPlus


La mai bine de un an de zile de cand Vodafone a anuntat posibilitatea targetarii in functie de sex, varsta, dimiciliu si venit in cadrul serviciului Vodafone AdPlus, compania adauga serviciului de publicitate prin SMS si MMS un nou criteriu de selectie.

Astfel, Prin Location-Based Advertising, clientii care si-au exprimat in prealabil acordul explicit pot primi informatii comerciale in timp real in interiorul celor mai importante centre comerciale din Romania, in functie de interesul manifestat si de profil.

Serviciul AdPlus ofera o serie de avantaje unice: selectarea precisa a audientei in functie de criterii de segmentare actualizate frecvent, exactitatea alegerii momentului expunerii la mesaj precum si posibilitatea de a realiza campanii interactive prin care raspunsul din partea utilizatorilor se obtine in timp real, prin functionalitati de tip click2call, pentru a suna in urma mesajului publicitar, click2sms, pentru a trimite SMS, sau click2browse, pentru a vizita pagina de internet mobil a advertiserului.

Liderul industriei de telecom din Romania, Vodafone Romania a raportat 8.930.315 de clienti la 31 iunie 2011, in scadere cu 2,9% fata de trimestrul precedent, ca rezultat al continuarii deconectarilor de SIM-uri prepay inactive din baza noastra de clienti.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments