Posted By Costin

M-am angajat si incerc sa ma duc la munca in fiecare zi


Ce logica are o declaratie precum cea din contextul de mai jos in conditiile in care a) te-ai comis oricum public in fata agentiilor si a clientilor, in cadrul unui eveniment important pentru imaginea blogosferei, ca esti sau vrei sa fii unul dintre pilonii a-blogosferei romanesti si b) te-ai vandut cum nu stiu daca s-a mai vandut vreun blogger pe vreo scena pana acum?

Adrian Ciubotaru reia anul asta experimentul inceput de Bobby Voicu de a scrie un articol pe zi in luna august. Eu l-am facut anul trecut in luna mai, si aproape am reusit sa ma tin de el. As incerca si anul asta, insa mai bine nu promit nimic, vad ce iese si apoi ma laud.

Asadar, #unarticolpezi! (de aici)

Later edit: pentru ca s-a trezit, observ, Titus sa interpreteze o dilema intr-un registru emotional care ma depaseste.

1. Nu am pus la punct pe nimeni, nu-i o cearta si ar fi un “scandal” mult prea mic pentru mine. Stop being so jumpy pentru nimic.
2. De ani buni de zile deja, pe Ionut Oprea il percep ca om de agentie si nu ca blogger.

Sper ca te-am luminat, Titus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments