Posted By Costin

Mai este cineva interesat de overclocking?


Pe bune acum. In urma cu mai bine de 10 ani era oarecum necesar desi, studenti fiind, ne asumam niste lucruri (prajirea procesorului, blocarea sistemului de operare, imposibilitatea reinstalarii acestuia, etc).

Si cine a fost insa in ’98-’02 prin preajma caminelor de la automatica din Regie isi mai aduce aminte de noptile petrecute in retea, jucand Q2, C&C / Starcraft, etc, intreprinderi care duceau implicit la necesitatea unui procesor mai puternic pe care, economic vorbind :-), nu ni-l permiteam.

Radem, glumim, vorba unui coleg, insa se pare ca mai sunt nostalgici prin Romania care tocmai ce au realizat chiar si cateva recorduri mondiale folosind racirea extrema cu azot lichid: cea mai rapida grafica integrata din lume, cea mai mare frecventa pentru un procesor i5 2500K (5978MHz) si recordul mondial PiFast in categoria 2500K.

Vinovatii sunt oamenii de la Lab501.ro, care au chinuit cateva platforme Asus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments