Posted By Costin

O lacrima pentru realitatea.net, un hi5 :-) pentru adevarul.ro


Via Dragos Stanca, intregul mediu online din Romania varsa zilele aceastea o lacrima din cauza migrarii site-ului micapublicitate.net de la realitatea.net, la adevarul.ro. Nu e prima oara cand realitatea.net pierde un “parteneriat strategic”, toamna fiind intotdeauna destul de tragica pentru site-urile trustului din Piata Presei Libere (remember septembrie 2010 si ziare.ro?).

Doua lucruri sunt de semnalat aici: a) Se pare ca Adevarul Holding are o pereche de gaini ouatoare in plus si va pune bani langa ban, din saracia lui, pentru a cumpara tradatorul 🙂 si b) In tot acest timp, celelalte site-uri din top 10 SATI o duc bine merci scriind/furand (ca sa-l multumim si pe ostilul neinteles) stiri. Caci asta face o publicatie online.

Astfel, octombrie va arunca adevarul.ro in top 3 site-uri din Romania (nu vor da niciun comunicat ca au intrecut Hi5 Romania si se vor bucura singuri, in redactie), in timp ce realitatea.net va fi bine merci in afara topului 10.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments