Posted By Ioana

Opt firme din Bacau au primit aproximativ 600.000 de lei de la Valerian Vreme


Opt contracte de finantare pe bani europeni, in valoare de aproximativ 600.000 de lei au fost semnate sambata, la Bacau, de ministrul Telecomunicatiilor, Valerian Vreme. Proiectele care au castigat fac parte din Operatiunea 311 – “Sprijinirea accesului la Internet si servicii conexe”.

Prin intermediul acestui program, vrem sa sustinem cetatenii care au o firma, sau un ONG, ajutandu-i sa-si modernizeze afacerea prin intermediul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Sprijinul financiar obtinut din partea Uniunii Europene prin intermediul MCSI, va oferi posibilitatea reprezentanţilor firmelor care au depus proiecte in cadrul operatiunii, sa-si doteze afacerea, din punct de vedere informatic. Mai multe firme modernizate prin intermediul TIC inseamna o crestere a productivitatii romanesti”, a declarat ministrul Valerian Vreme.

Cei opt castigatori isi vor putea conecta afacerea la internet de mare viteza, vor putea sa isi cumpere calculatoare, laptop-uri, imprimante si un site de prezentare.


View Comments
There are currently no comments.