Posted By Costin

Orange, Golden Deals si Hostway au intrat in 2parale.ro


2parale.ro, cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania, a anuntat in seara aceasta 9 campanii noi lansate in luna august, portofoliul de campanii active din 2parale.ro crescand astfel la 113. Printre acestea se numara Orange Romania, Golden Deals si Hostway.

Orange Romania deschide categoria Telecom in 2Parale cu o campanie axata pentru inceput pe oferta cod portocaliu, prin care fiecare grad peste 20°C aduce 1% reducere in magazinul online al liderului pietei locale de telecom. Afiliatii pot castiga 3% din fiecare vanzare generata pentru Orange.

Golden Deals, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata site-urilor de reduceri colective (vezi eticheta goldendeals.ro), ofera afiliatilor un comision de 10%.

Campania Hostway, furnizor de hosting pentru 1,4 milioane de site-uri, poate aduce afiliatilor castiguri de pana la 100 de lei pentru o singura conversie. In plus, cei mai performanti 10 afiliati din fiecare luna vor primi un bonus de 30% din totalul comisioanelor generate. Afiliatii Hostway vor beneficia si de un discount la serviciile de hosting All Inclusive oferite de furnizor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments