Posted By Costin

Places Editor, pentru raportarea erorilor Facebook Places


Mai are cineva acces la Places Editor (link, necesita logare)? Aplicatia permite utilizatorilor sa semnaleze echipei Places eventualele greseli in ceea ce priveste locatiile adaugate in Facebook Places, prin adaugarea de informatii care lipsesc, raportarea de locatii duplicat, sau votarea sugestiilor venite din partea celorlalti utilizatori, pentru cele mai populare locatii din Romania, locatiile din Bucuresti (oras in care locuiesc), ori locatii in care au fost prietenii mei.

Pentru cei care inca nu cunosc, Facebook Places este o aplicatie a retelei sociale Facebook, prin care utilizatorii acesteia pot semnala (procedeu pe care o sa il numim check in) faptul ca se afla intr-un anumit loc (restaurant, muzeu, piata, statie de autobuz, acasa, locul spargerii in cazul in care sunt la furat, etc) prin 2-3 tap-uri pe terminalele mobile pe care le au asupra lor.

Mai jos aveti si un tutorial de 2 minute pentru Facebook Places.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments