Posted By Costin

PR de sarbatoare


Am cam abandonat presa.refresh.ro in ultima perioada, sorry :|, insa nici comunicatele nu au fost neaparat de mare ajutor. Iata unul dintre ele, integral, primit in urma cu cateva minute. A se observa formatul, volumul informational si gramatica. Hâc, Mărie, lma!

Pentru a mari vizibilitatea locurilor de munca postate pe www.infomunca.ro, siteul a fost de curand indexat de cele mai importante agregatoare de joburi din Romania.

Aceasta indexare, are ca efect posibilitatea vizualizarii joburilor postate pe Infomunca.ro prin intermediul altor siteuri de profil. Datorita acestui fapt, toate ofertele de munca postate pe site vor avea un numar mai mare de vizualizari, iar forta de munca din Romania va avea acces mult mai mare la noile oferte de munca.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.