Posted By Costin

Prima plata online a facturii de intretinere


Vineri, 5 august, s-a intamplat prima plata online din Romania a unei facturi de intretinere pentru un apartament din ansamblul rezidential Swiss Cottage si a fost in valoare de 105 lei. Proiectul de plata online a facturii de intretinere a fost dezvoltat si implementat in parteneriat cu integratorul de plati online ePayment si face posibila, pentru prima data in Romania, achitarea online a facturilor la intretinere.

Evenimentul a fost marcat de SCOMET, furnizor de servicii de facility management in Bucuresti (pagina web) si ePayment, furnizor de solutii eCommerce integrate, parte a grupului international PayU, detinut de Naspers Ltd, al doilea jucator in eCommerce la nivel global.

Mai multe detalii aici.

(sursa foto)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments