Posted By Ioana

Primaria Brasov, la un click distanta de contribuabil


Primaria Brasov la un click distanta” este disponibil incepand de joi pentru cetateni si mediul de afaceri si include trei componente care vor fi disponibile pentru cetateni si mediul de afaceri. Cetatenii brasoveni isi vor putea achita online, cu cardul bancar, 24/24, impozitele si taxele locale, chiriile, redeventele, amenzile, taxele de emitere a unor documente si alte taxe pentru serviciile oferite de Primarie prin intermediul acestui proiect.

De asemenea, brasovenii vor putea depune online documentatiile pentru autorizatii, certificate si vor putea vizualiza stadiul solutionarii cererilor adresate catre Primarie. Call-center-ul va fi la dispozitia cetatenului 24/24, 7 zile din 7, si va raspunde automat la primele 20 de apeluri telefonice simultane din partea cetatenilor.

Sunt foarte multumit ca tot mai multe institutii publice doresc sa comunice online cu cetatenii. Brasovul este în topul comunitatilor cu astfel de servicii! Noi trebuie sa facem eforturi, astfel incat sa-l indepartam pe cetatean de ghisee si de efortul de a interactiona direct cu functionarii”, a declarat ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme.

Valoarea totala a proiectului a fost de 2.113.087 de lei si s-a implementat pe o durata de 24 de luni.


View Comments