Posted By Ioana

Primele vesti despre iPad 3 (video)


Apple Inc. colaboreaza cu producatorii de componente din Asia pentru a produce urmatoarea generatie de iPad, care urmeaza sa fie lansata in octombrie, pentru a-i lasa “in urma” pe rivalii de pe piata de tablete, anunta surse din companie. Urmatoarea generatie de iPad se pare ca va avea un display cu rezolutie inalta – 2048 pe 1536 in comparatie cu 1024 – 768 cat are iPad2, iar ecranul va avea 9.7 inci, anunta online.wsj.com.

Apple, la fel ca multe alte branduri mari, nu lucreaza cu produsele proprii ci apeleaza, in principal, la companii din Taiwan care au operatiuni extinse in China sau alte tari din Asia. Carolyn Wu, purtatorul de cuvant al Apple, a refuzat sa comenteze informatiile. Unul dintre furnizorii Apple a dezvaluit ca a facut comenzi pentru piese pentru aproximativ 1,5 milioane de modele iPad 3.

Desi Apple a raportat castiguri explozive pentru al treilea trimestru fiscal incheiat la 25 iunie, datorate popularitatii iPad, nu se stie care va fi succesul urmatorului model. Lansarea urmatoarei generatii va veni intr-un moment in care exista multa concurenta pe piata.


View Comments