Posted By Costin

ProFM “legalizeaza” bataia cu apa la Mamaia


Se pare ca experienta celebrei batai cu apa din Bucuresti a fost destul de benefica fan base-ului paginii de Facebook a ProFM, transformand postul de radio dintr-un “oportunist” intr-un organizator. Astfel, la finalul saptamanii, pe 7 august, ProFM organizeaza prima bataie cu apa organizata la malul marii, invitatii fiind stransi cu ajutorul retelei de socializare Facebook.

Evenimentul a strans insa doar 67 de participanti in 6 zile, acestia fiind asteptati de catre CRBL si gasca ProFM inarmati cu 100 de pusti cu apa in fata cazinoului din Mamaia, incepand cu ora 14:00, pentru a promova legalizarea bucuriei (Legalize Joy). Mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului Bataie cu apa la cazinoul din Mamaia! Legalize Joy cu ProFM.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments