Posted By Ioana

Romtelecom anunta reduceri de pana la 33% la noile pachete


Romtelecom a anuntat ca incepand de luni, 8 august, clientii noi, dar si cei existenti deja, pot beneficia de reduceri de pana la 33% la serviciile de televiziune, internet si voce.

Am pregatit pentru clienti exact ceea ce stim ca asteapta de la noi: oferte integrate, o singura factura, care asigura reduceri mai mari decat daca serviciile ar fi achizitionate separat sau chiar fata de ofertele disponibile anterior. Prin urmare, restructuram pachetele destinate persoanelor fizice si dam mai multa putere clientului pentru a-si alege combinatia de servicii si preturi care raspunde cel mai bine nevoilor sale individuale de comunicare,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

Pachetele care includ cele trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro, fara TVA, aducand clientilor reduceri lunare de pana la 33% fata de preturile individuale ale produselor.

De exemplu, daca un client alege un anumit pachet de trei servicii, dar opteaza pentru o varianta superioară de abonament pentru unul dintre servicii, va plati în plus, lunar, 1 euro (fara TVA)/serviciu.

Clienţii pot opta si pentru pachete care includ cate doua servicii, respectiv internet broadband si voce sau televiziune si voce , cu preturi care incep de la 9 euro si ajung pana la 16 euro, fara TVA.

Clienţii care au pachete de două servicii pot trece la o varianta superioara de abonament pentru 1,5 euro in plus pe luna, fara TVA, pentru fiecare serviciu.

Romtelecom anunta ca echipamentele aferente serviciilor de voce si internet din noile pachete sunt oferite cu chirie zero pe toata durata de utilizare a serviciului, iar cele aferente serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,4 euro (fara TVA), pentru clientii noi.


View Comments