Posted By Ioana

Samsung a lansat bada 2.0


Compania Samsung a lansat joi bada 2.0 SDK (Software Development Kit), un instrument de dezvoltare pentru aplicatiile propriei platforme mobile Samsung. Bada 2.0 se doreste a fi un catalizator in extinderea distributiei globale a smartphone-urilor bada, care au inregistrat deja vanzari globale semnificative.

Samsung bada si dispozitivele noastre Wave continua sa aiba succes la nivel global, profitand de tehnologia mobila si recunoasterea brand-ului Samsung ca lider de piata. Am reunit in bada 2.0 cele mai importante inovatii ale noastre din industria mobila, punand baze pentru ca aceasta sa ajunga una din principalele platforme mobile,” a spus JK Shin, presedintele Mobile Communications Business la Samsung.

Bada 2.0 include multe caracteristici noi: multi-tasking, Wi-Fi Direct, Near Field Communication (NFC) si recunoaşterea vocii. Datorita ei utilizatorii pot sa faca plata prin telefon, reincarcarea cardului de transport si file – sharing fara necesitatea unei retele de internet. Bada 2.0 suporta HTML5 si functii Flash imbunatatite, oferind astfel functionalitate si experiente web optimizate.

Compania mai anunta ca utilizând Ads API (Interfata de programare a aplicatiilor), dezvoltatorii bada 2.0 pot insera reclame cu usurinta, creand noi oportunităţi de castig. Bada 2.0 SDK poate fi descarcat de pe site-ul dezvoltatorilor bada.


View Comments