Posted By Ioana

Samsung a lansat serviciul gratuit ChatOn


Samsung a anuntat luni ca a lansat serviciul gratuit ChatOn, care permite transferul de continut si conversatiile intre cele mai importante dizpozitive de telefonie mobila. ChatOn este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor si cu platformele actuale de telefoane, iar utilizatorii pot sa interactioneze cu prietenii si familia indiferent de platforma de telefon folosita.

Pot impartasi in timp real text, imagini, notite scrise de mana, videoclipuri sau pot forma grupuri de conversatie, in timp ce clientul Web va asigura un transfer usor de continut si conversatii intre mobil si PC.

Cu ChatON, Samsung a simplificat substantial comunicatiile mobile permitand utilizatorilor sa se conecteze la viitoarele telefoanele si la toate Smartphone-urile principale de pe piata. Utilizatorii din intreaga lume se pot bucura acum de interactivitate mai usoara si diversificata cu oricine si in orice format – aceasta reprezinta reinventia si democratizarea retelei mobile”,a declarat Ho Soo Lee, seful Diviziei Media Solution Center din cadrul Samsung Electronics.

ChatON, disponibil in peste 120 de tari si in peste 62 de limbi, prezinta doua optiuni de functionalitate. Optiunea de baza le permite utilizatorilor sa impartaseasca text, imagini, evenimente sau contacte, iar optiunile avansate le permit sa posteze comentarii pe profilul prietenilor prin intermediul functiei Interaction Rank, sa creeze un mesaj animat, care pot fi vizualizate intr-un fisier Trunk, care se realizeaza automat.

Serviciul Samsung ChatON va fi lansat progresiv pentru principalele tipuri de smartphone, tablete, notebook-uri si telefoane existente, inclusiv pentru dispozitivele viitoare prezentate la IFA 2011.


View Comments