Posted By Ioana

Samsung Electronics schimba denumirea smartphone-urilor Galaxy


Samsung Electronics a lansat miercuri noua strategie de denumire pentru gama de smartphone-uri Galaxy – respectiv Galaxy M Pro, Galaxy Y si Galaxy Y Pro, toate modelele avand sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Cum Samsung continua sa inoveze si sa ofere consumatorilor o experienta special conceputa pentru nevoile lor. Am introdus cativa pasi pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt si mai usor identificabile“, a declarat JK Shin, presedintele diviziei de comunicatii mobile Samsung.

Compania anunta ca noii indicatori de clasa se refera la categoria specifica din care face parte smartphone-ul, daca este un dispozitiv premium sau unul entry – level. Toate clasele vor fi utilizate in cadrul celui mai inalt branding al gamei de dispozitive Galaxy.

Clasele sunt urmatoarele “S” (Super Smart) – Dispozitive aflate in fruntea portofoliului de telefoane mobile Samsung, folosita doar pentru dispozitive emblematice precum Samsung Galaxy S.

“R” (Royal / Refined) – Categoria modelelor premium, o combinatie de putere, performanta si productivitate pentru persoana care doreste sa se definească prin intermediul tehnologiei pe care o detine.
“W” (Wonder) – Calitate inalta, modele strategice, perfecte pentru cei care cauta un echilibru intre stil si performanta.
“M” (Magical) – Modele de o performanta inalta la un pret economic.
“Y” (Young) – Acestea sunt modele de baza sau modele startegice pentru piese in curs de dezvoltare sau pentru audiente mai tinere si sensibile la pret

Indicatorii de clasa permit o descriere mai specifica a punctelor cheie de vanzare a unui dispozitiv:

· “Pro” – Acesta indica faptul ca dispozitivul include o tastatură QWERTY pentru tastarea mai rapida a email-urilor
· “Plus” – Acesta indica faptul ca dispozitivul este varianta imbunatatita a unui model preexistent.
· “LTE” – Acesta indica faptul ca dispozitivul este proiectat sa utilizeze standarde de conectivitate LTE (Long-Term Evolution), un standard 4G ce ofera o capacitate sporita a retelei mobile si o viteza ridicata de transfer.


View Comments