Posted By Ioana

Senior 9, abonament cu telefonie fixa de la Orange Romania


Orange Romania a lansat miercuri abonamentul Senior 9 care ofera telefonie mobila, dar si telefonie fixa, in aceeasi oferte, clientii platid o singura taxa. Cu noul abonament Senior 9 clientii pot suna atat de pe telefonul fix, cat si de pe mobil, catre orice retea nationala, avand la dispozitie 800 de minute catre numerele din retea, 200 de minute catre numerele nationale fixe si 75 de minute catre retelele mobile nationale, contra sumei de 9 euro/luna.

Cei care au deja numar de telefon fix in alta retea, il pot porta in reteaua Orange si il pot folosi în cadrul acestui pachet. In plus, abonamentul Senior 9 include doua telefoane cu design simplu ZTE-G S302 si ZTE WP623, tastatura cu cifre mari, volum puternic, iar caracterele sunt afisate pe ecran in format mare si usor de citit. Telefonul mobil ZTE-G S302 este special creat pentru seniori si prevazut cu redare vocala a cifrelor tastate, lanterna, radio FM si buton pentru apeluri de urgenta.

Lansarea ofertei Senior in premiera nationala in urma cu 1 an a fost un succes, in numai 3 luni de la lansare peste 5000 de clienti au achizitionat pachetul. Prin noul abonament lansat astazi, care include telefonie fixa si mobila, dorim sa continuam sa oferim servicii simple, usor de gestionat si la tarife accesibile prin care pensionarii sa poata tine legatura cu cei dragi, fara grija costurilor suplimentare.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.


View Comments