Posted By Costin

Succes Dan Virtopeanu!


Incepand cu data de 1 septembrie 2011, Voxline Communication, companie specializata in marketing mobil si aplicatii interactive pentru retele de telefonie, are un nou director general, in persoana lui Bogdan Apostol, care pana in prezent a ocupat functia de Business Development Manager.

Dupa 8 ani la conducerea Voxline Communication, timp in care a condus peste 200 de campanii de mobile marketing (SMS push şi pull, IVR, aplicatii, advergames, mobile web), a implementat peste 250 de solutii de plata prin SMS precum si numeroase aplicatii interactive SMS si IVR, si a lansat doua jocuri online multiplayer (juicyville.ro si presedintelemeu.ro), Dan Virtopeanu s-a retras din companie, interesat de perspectivele unor proiecte de anvergura internationala.

L-am cunoscut pe Dan Virtopeanu in 2002, la doar cateva zile dupa terminarea facultatii, devenind astfel primul meu sef (v-am mai povestit despre asta in Sunt evenimentele despre online o pierdere de timp?), investind atat de multa incredere in mine incat, in cei aproape 2 ani in care m-a supervizat conducand o echipa de 11 persoane, nu mi-am dat seama ce a fost mai important pentru mine: faptul ca am reusit sa formez o super echipa si sa dublez vanzarile, ori ca nu i-am inselat niciodata increderea investita.

Succes Dan!

E cea mai bună opțiune. În ultima vreme am început să fiu tot mai interesat de perspectivele unor proiecte de anvergură internațională bazate pe ceea ce am învățat și experimentat aici.

Prin urmare motivația în derularea proiectelor locale s-a redus considerabil de la începutul anului (deși nu ducem lipsă de proiecte noi și antrenante).

Pentru Bogdan după mai bine de 8 ani de ucenicie era momentul trecerii la un nou nivel. Iar pentru organizație este schimbarea cu cel mai mic impact. Rezultă un win win cum întâlnim mai mult în teorie decât în practică.

Dan Virtopeanu (aici)

Note de subsol:
1. Bogdan Apostol – General Manager la Voxline Communication. LinkedIn
2. Dan Virtopeanu – destination unknown :-). LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments