Posted By Costin

Summer Well Festival 2011


Tind sa cred ca aceasta a fost saptamana Orange Romania, apropo si de The Goodies Hunt, quest despre care am povestit zilele trecute.

Iar in cazul in care vreti sa petreceti o duminica in compania muzicii, va semnalez Summer Well Festival, un eveniment organizat sun egida Orange Romania si Beck’s, care se desfasoara pe domeniul Stirbei din Buftea, transportul pana acolo nefiind insa o problema. Trebuie doar sa va grabiti.

Ieri ne-am bucurat de prezenta celor de la Graffiti6 si de Noisettes, alaturi insa de alte cateva trupe, astazi e randul lui Alex Clare, The Wombats si Interpol. Insa SWF 2011 nu inseamna doar muzica, organizatorii pregatind o serie de activitati atat offline cat si online! Offline am zarit un wind tunnel, online va trebui sa verificati fourswuare si cu siguranta si codurile QR din zona activitatiilor din jurul concertului :-D.

Mai multe veti putea afla la fata locului, vremea fiind weekend-ul acesta extraordinara pentru un concert. Tic-tac, tic-tac.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments