Lansări
Posted By Costin

toateblogurile.ro in Dead Pool


Dead pool este o sectiune a blogului refresh.ro care colectioneaza proiecte care nu au unde sa se duca atunci cand se duc :-).

Pentru cei care au uitat ce este toateblogurile.ro, printre care si eu, proiectul s-a “lansat” la Net-StartUp, in vara lui 2009, in incercarea de a se dezvolta “mai repede”, avand nevoie de 2500 de euro/luna timp de 6 luni, 15.000 de euro, pentru care oferea in schimb publicitate pe toateblogurile.ro din momentul in care investitorul va vrea acest lucru, timp de 1 an de zile.

dead pool

La 3 ani de la lansare, Victor Catalin, managerul toateblogurile.ro, a anuntat inchiderea proiectului, care contine tB.ro, toateBlogurile.ro, ZtB.ro, VtB.ro si ADtB.ro, incepand cu 15 septembrie 2011.

S-au scris destul de multe articole despre finalul acestui proiect (ex: 1,2), insa cred ca adevarul sta in premisele gresite de la care a plecat proiectul (vezi citatul de mai jos), cuvintele apartinand lui Victor Catalin, si undeva prin acest articol.

Am plecat de la premiza ca blogosfera poate fi abordata si din alta perspectiva decat cea pe care incercau sa o seteze unii dintre jucatori. Am indraznit sa am credinta ca nu exista “bloggeri mari” sau “bloggeri mici” si ca sunt suficiente cateva valori simple si de bun simt cum ar fi respectul, decenta si responsabilitatea, pentru a aduna sub aceeasi umbrela, intr-o comunitate, oameni care la randul lor cred in aceste valori. In mare parte am reusit, dar trebuie sa recunosc ca am facut asta platind “preturi” mai mari decat imi permiteam.

Victor Catalin, (aici)

Iata si inregistrarea de la Net-StartUp 2009.

3. Net Start-up – Victor Catalin de pe tare.ro

PS. La [email protected] puteti semnala si alte proiecte care ar face subiectul unui post pentru Dead Pool. Multumesc.

Note de subsol:
1. Victor Catalin – proprietar toateblogurile.ro. LinkedIn.

Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments