Posted By Ioana

TVR INFO, live pe iPhone si iPad


Utilizatorii de iPhone si iPad pot fi la curent cu ultimele stiri urmarind in direct programele TVR Info cu ajutorul noii aplicatii care poate fi descarcata gratuit din App Store (link download).

Aplicatia a fost dezvoltata pe platforma Appscend, iar utilizatorii o pot descarca din categoria “News” a magazinului de aplicatii Apple. Cu ajutorul ei vor putea vedea TVR INFO live, dar si stiri redactate, impartite pe noua categorii de interes (Cultura, Actualitati, Politica, Social, Extern, Europa, Meteo, Business si Sport) si actualizate la fiecare 15 minute.

De asemenea, aplicatia ofera utilizatorilor acces si la streaming-ul postului de radio Romania Actualitati.

Cu noua aplicatie TVR INFO, telefonul mobil sau tableta se pot transforma in televizor portabil. Acum puteti viziona sau citi TVR INFO in metrou sau in concediu, la plaja. Daca vreti sa nu fiti deranjati cat timp va uitati la televizor, recomandam devierea apelurilor catre casuta postala. Aceasta este versiunea 1.0 (Beta) a aplicatiei, lucram la imbunatatirea continutului text sau chiar video, on demand, pentru versiunea 2.0, dar lucram si la o aplicatie TVR pentru platforma Android“, a declarat initiatorul proiectului, Cristi Corobana, consilierul Presedintelui-Director General al TVR pentru strategiile de dezvoltare a platformei web si multimedia.

Pentru minimizarea costurilor, traficul pe retelele 3G fiind contorizat si platit, se recomanda ca vizionarea TVR INFO live sa fie accesata prin intermediul retelelor wireless.


View Comments