Posted By Costin

TVR va da dovada de bune intentii la Los Angeles?


Cand sunt adusi in fata judecatorului din cauza neplatii catorva jde amenzi, rromii din Buzau se prezinta cu o chitanta de 50 zeci de lei, ca dovada de bune intentii, jurandu-se pe gardutul din lemn ca vor plati imediat ce vor face rost de bani. True story, zic.

Oare TVR va incerca aceeasi metoda la Los Angeles?

Universal Studios International, parte a companiei NBC Universal, a dat în judecată Societatea Română de Televiziune (SRTv) şi cere daune de 11 milioane de dolari de la TVR, care nu a plătit licenţele pentru o serie de filme şi seriale de televiziune.

Procesul a fost intentat marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter.

Societatea Româna de Televiziune a încheiat un contract pe o perioadă de cinci ani şi nouă luni cu Universal Studios International pentru difuzarea în România şi Republica Moldova a unor filme, precum “8 Mile”, “About a Boy” şi “Do the Right Thing”, şi a unor seriale TV, printre care se numără “30 Rock” şi “Battlestar Galactica”.

TVR este însă acuzată că nu a respectat contractul cu Universal Studios International şi nu a plătit sumele aferente înţelegerii, după expirarea termenului de plată . Atunci când Universal s-a plâns de această situaţie, în prima parte a acestui an, TVR a plătit o sumă mică de bani, însă “nici măcar pe departe” suficientă, susţin reprezentanţii Universal Studios

mediafax


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments