Posted By Ioana

Vodafone scoate la concurs un loc pentru un blogger acreditat la Anonimul


Bloggerii care vor sa participe la cea de-a 8-a editie a Festivalulul de Film International Anonimul, care va avea loc in perioada perioada 8-14 august 2011, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, pot sa participe la concursul organizat de Vodafone Buzz, incepand de joi, pana luni, la ora 12.00.

Daca esti pasionat de filme nu trebuie decat sa scrii o recenzie pe blogul personal, dupa care sa o postezi si pe pagina de facebook a Vodafone Romania. Daca vei castiga vei participa la festivalul Anonimul ca blogger acreditat alaturi de Irina Margareta Nistor, critic de film, Cristina Bazavan, jurnalist, si Adrian Ciubotaru, blogger.

Pentru a aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul larg, Vodafone va lansa o campanie pe pagina de Facebook. O aplicatie speciala pe care zilnic vor fi publicate articole scrise de corespondenti Vodafone Buzz va fi disponibila pe durata festivalului, incepand de marti, 9 august.

Cei patru corespondenti vor transmite de la fata locului scurte cronici legate de filmele incluse in programul festivalului, interviuri cu actorii si regizorii prezenti, poze si filme inedite, dar si materiale inspirate de oamenii si locurile Deltei.

In fiecare zi, fanii Vodafone Buzz care vor urmari cronicile celor patru corespondenti vor putea participa la concursuri ce vor avea ca premii „kit-uri de supravietuire in Delta”: Cartela Vodafone, articole de protectie solara si impotriva tantarilor etc. www.facebook.com/vodafonero pentru a castiga „kitul de supravietuire in Delta”

Vodafone anunta ca va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in Complexul Cinema din cadrul Green Village.


View Comments