Posted By Costin

voyo.ro: 45 de filme, 3 seriale, 2 emisiuni si inregistrarea meciului de box dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy


Ieri, IBU ProTV a lansat voyo.ro, un proiect ce va aduce contra cost sau gratuit, in fata audientei online din Romania: stiri, filme, seriale, emisiuni si transmisiuni live ale posturilor de televiziune din cadrul ProTV S.A. voyo.ro a debutat cu Discursul regelui, la 2.5 euro, cele 45 de filme impartite in 28 de categorii avand preturi cuprinse intre 1 euro (ex: Panglica alba – link -) si 2.5 euro.

La seriale gasim Mostenirea, 0.5 euro per episod, Iubire si Onoare, 0.5 euro per episod, si Baieti buni, 0.3 euro per episod, emisiunile sunt reprezentate de catre Dupa 20 de ani si Romania, te iubesc, ambele fiind gratis, in timp ce Sportul este reprezentat de catre inregistrarea meciului pentru titlul mondial IBF la supermijlocie cu Lucian Bute cu Jean Paul Mendy.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments