Posted By Costin

vulping.ro, grouponul Convergent Media


Convergent Media, parte a Intact Interactive – cea mai importanta platforma media din Romania (sursa) a lansat la inceputul lunii august vulping.ro, un portal de reduceri pentru 42 de orase din Romania.

Ofertele sunt pentru restaurante exotice, centre spa, saloane de infrumusetare, cinematografe, concerte etc, si, din cate inteleg, in nici 24 de ore de la lansare a si bagat un cinematograf in faliment, vanzand 14.000 de bilete la pretul de 1 leu, pentru orice film 2D, 3D sau avanpremiere la The Light Cinema.

PS. Pentru cine nu stie ce inseamna vulping (nu exista nici in dictionarul spaniol, calma chicos), gasim definitia pe site. Eu ma gandesc insa cine se numeste totusi Vulpe, ori Vulpescu, prin intreprindere si avea un domeniu disponibil. :-??

VULPING vb. 1. acţiunea de a achiziţiona produse în mod inteligent. 2. acţiunea de a vizita site-ul www.vulping.ro în căutare de reduceri adevărate şi oferte irezistibile. 3. a face vulping expr. a te distra cumpărând smart.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.