Posted By Costin

Webstock 2011, pe 23 septembrie


Pentru al patrulea an consecutiv, comunitatea online locala se reuneste pe 23 septembrie, in cadrul celei mai mari conferinte despre social media din Romania, Webstock 2011. Anul acesta, evenimentul organizat de Evensys si initiat impreuna cu Vodafone Romania va aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 10 august – 9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei. Participarea la competitie este gratuita.

Pentru a vedea ce s-a intamplat la editiile precedente (+ inregistrarile video) va semnalez eticheta Webstock, pentru mai multe detalii despre editia de anul acesta, va invit sa urmariti webstock.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments