Posted By Ioana

Western Union iti spune cat de conectat esti la nivel global, prin Facebook


Pentru a marca 160 de ani de la infiintare, Western Union ii invita pe romani sa intre in competitia globala Network Challenge, prin intermediul aplicatiei interactive Your World, de pe Facebook, ca sa descopere cat de extinsa este reteaua lor globala de prieteni.

Aplicatia Your World vizualizeaza conexiunile globale ale utilizatorilor de pe platforma Facebook, iar persoanele care se inscriu in aplicatie primesc automat un scor care le arata cat de conectati sunt la nivel global. Utilizatorii vor putea compara, de asemenea, pozitia ocupata in topul global cu cea a prietenilor lor de pe Facebook dar si cu cea a celorlalti romani inscrisi, precum si cu cea a utilizatorilor din întreaga lume.

Cand ne gandeam cum sa marcam cei 160 de exostenta pe care tocmai i-am implinit si rolul pe care l-am jucat ajutand oamenii de peste tot din lume sa fie conectati, aplicati Your World a aparut ca solutia perfecta. Ne-am dorit sa gasim un mod de oferi si consumatorilor o astfel de perspectiva, care sa le permita sa-si vada propria retea si acoperirea ei dintr-o singura privire. Your World este, totodata, o modalitate amuzanta de a celebra puterea conectivitatii umane, de a descoperi detalii fascinante si, poate, de a ne incuraja sa fim mai pregatiti să fim cetateni globali”, a declarat Hikmet Ersek, Presedinte si CEO al Western Union.


View Comments