Lansări
Posted By Costin

100 de ani de moda londoneza


iPhone 5 concept, clipul de saptamana trecuta, si-a pastrat cresterea de mai ~ 1 milion de afisari pe zi, depasind astfel 8.5 milioane de vizualizari pe Youtube. Evident si numarul de mentiuni pe Facebook a crescut, de la 350k la peste 2,6 milioane.

Saptamana aceasta va semnalez 100 YEARS / STYLE / EAST LONDON, un clip ce a inregistrat 500k afisari in 2 zile, aportul Facebook-ului fiind de doar 71k mentiuni, Twitter undeva pe la 5000 de mesaje si peste 200 de posturi pe bloguri. Clipul face parte din campania de lansare a Westfield Stratford City, in curand the largest urban shopping centre in Europe. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in doar cateva zile.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.