Posted By Ioana

2 de la Bitdefender (scuze Ioana :-))


I-am torturat 2 articole ale Ioanei intr-unul singur, aducandu-i si un touch personal, altfel a) refresh.ro ar fi trebuit sa devina ziar si b) 2 articole cu Bitdefender intr-o singura zi nici daca ar fi fost campanie nu as fi scris. Ce sa mai spun de 3, Carmen Capitanescu, Marketing Manager Bitdefender Romania, avand treaba ca la balamuc zilele acestea 🙂

Dupa 10 ani, Bitdefender se prezinta cu o noua identitate vizuala care promoveaza integritatea si eficienta, in calitatea lor de valori cardinale. Aici m-au pierdut, discursul PR-istic fiind mult prea exhaustiv in a prezenta ghirlanda de calitati ale brandului.

Noul brand a fost realizat de agentia Brandient, care s-a ocupat de conceptualizarea si implementarea strategiei, a realizat identitatea vizuala si noul ambalaj si a organizat sesiuni de brand engagement in interiorul companiei.

bitdefender

Jumatate lup, jumatate sarpe, totemul ii proteja pe daci in timpul razboaielor, fiind astfel asociat cu ideea de invincibilitate. In interpretarea moderna semnificatia brandului este completata de atributul inteligentei superioare, devenind astfel relevanta in contextul societatii digitale. Totodata, dragonul-lup accentueaza originea romanească a brandului.

Tot marti, compania a lansat Bitdefender Total Security 2012, care ofera protectie impotriva celor mai noi tipuri de amenintari informatice, precum si impotriva tentativelor de furt de identitate.

Functionalitatile noi incluse in Bitdefender Total Security 2012 sunt:
– Safebox – Funcyie de backup online si sincronizare de fisiere;
– Rescue Mode – Atunci cand anumite amenintari, precum cele de tip rootkit, nu pot fi inlaturate de pe sistemul de operare Windows, computerul e repornit in Rescue Mode;
– Virtualized Browser – Lanseaza motorul de cautare intr-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare; interfata flexibila si instalare optimizata.
– Interfata flexibila – Cu ajutorul functiei „drag&drop”, utilizatorii isi pot personaliza fereastra principala, alegandu-si actiunile de securitate cel mai frecvent folosite.
– Instalare Optimizata – Bitdefender 2012 se instaleaza rapid, cu doar cateva clicuri. Timpul de instalare a fost redus la jumatate fata de versiunile trecute.

Noua generatie de produse a suferit o schimbare radicala, incepand de la interfata, care e acum foarte prietenoasa. Totodata, modul de functionare Autopilot este perfect pentru cei care nu doresc să fie deranjati în niciun fel de produsul lor de securitate.

Tehnologiile noastre ocupa constant locul 1 in testarile internationale de specialitate si au castigat aprecierea consumatorilor din toata lumea. Astfel, suntem convinsi ca versiunea 2012 ne va consolida pozitia de lider mondial in tehnologii de securitate.

Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, Bitdefender


View Comments
There are currently no comments.