Posted By Costin

Andreea Raicu, stilist personal pe Facebook


Cu mici opinteli, KolectivStudio.com, agentie specializata in realizarea de aplicatii service-based pentru web, mobile si tablete, a lansat luni primul serviciu online care ofera sfaturi personalizate utilizatoarelor de Facebook interesate de stil si moda: Stilist Personal.

Serviciul apartine Andreei Raicu, doamnele si domnisoarele care doresc in cel mult 24 de ore sugestii pentru obtinerea unei prezente de efect din partea Andreei si stilistilor sai sunt invitate sa trimita prin intermediul aplicatiei cate o folografie in care sa apara imbracate exact in tinuta pe care urmeaza sa o poarte.

Stilist Personal este rezultatul comunicării pe care am avut-o în ultimii ani cu fanele paginii mele de Facebook şi cu cititoarele blogului meu, foarte interesate să primească sfaturi de stil de la mine. Totodată, este un experiment menit să testeze cât de pregătită este piaţa online din România pentru servicii de acest gen.

Aştept cu nerăbdare feedback-ul comunităţii mele şi invit toate femeile care apreciază bunul gust şi au nevoie de recomandări vestimentare să ni se alăture pe pagina mea de fân.

Andreea Raicu

Raspunsul va fi afisat sub forma unei notificari pe wall-ul participantelor, acestea avand posibilitatea de a alege daca doresc sau nu sa impartaseasca informatia cu prietenii lor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments