Posted By Costin

Campaniile saptamanii 12-18 septembrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Cei de la magazinul online Color Beautiful Things i-au provocat pe bloggeri sa isi aminteasca de prima zi de scoala si sa vina si cu dovezi foto. Am gasit nostalgie si fotografii in uniforma la Cristian China Birta, Ruxandra Predescu si Simona Tache.

Reprezentantii Head&Shoulders, impreuna cu Andreea Burlacu, Anne Marie Chelariu, Alina Constantinescu si Andra Zaharia au inaugurat in centrul vechi o noua strada: Strada femeilor impresionante.

La invitatia Unicredit, Alex Mihaileanu si Cetin Ametcea au plecat la Sankt Petersburg, la deschiderea UEFA Champion’s League. Au intalnit acolo fotbalisti celebri si rusoaice frumoase, pe care le-au fotografiat si le-au pus pe blog.

Dupa ce si alti bloggeri au experimentat caderea in gol saptamanile trecute, a venit randul lui Alex Negrea si lui Adrian Ciubotaru sa sara cu parasuta alaturi de cei de la TNT Brothers. Gasiti detalii la ei despre cat costa si ce presupune saltul in tandem.

Carrefour Vitantis ofera saptamanal vouchere de cumparaturi, in cadrul campaniei “Cel mai mic pret din cartier“. Concursul se desfasoara la Cristian China Birta, Cristi Dorombach si Stefan Murgeanu, care ii vor premia pe cititorii cu calitati de detectivi in supermarketuri.

Poate va amintiti de concursul lansat pe blogul lui Andrei Dobra si pe www.bungust.com pentru promovarea orasului Alba Iulia. Ei bine, cele mai bune idei de promovare a cetatii au venit de la Oltea Zambori, Somnulescu si Mihai, care au castigat weekendul in Alba Iulia si au scris despre cum a fost.

Razvan Pascu prezinta o oferta de turism corporate de la Interra Travel si a incepe saptamana cu impresii si sfaturi de la Nisa, din excursia facuta cu ajutorul Paravion.ro.

Andreea Pietrosel, Adina Necula, Sana Nicolau, Nina Costea si Raluca Popa au fost la un eveniment de promovare a tastaturii Logitech Color Collection si au avut parte si de o lectie de ikebana.

Tot saptamana trecuta, pe deasupra Bucurestiului a zburat balonul Orange. Am citit despre curajul de a urca in balon si despre cum arata Romania de sus la Cristina Bazavan, Razvan Pascu, Cabral Ibacka, Vlad Petreanu, pe refresh.ro si pe bungust.com.

Adrian Ciubotaru a scris despre campania IKEA – Spatii Mici, care cauta cele mai mici spatii pentru a le reamenaja.

Cabral, Raluca Popa si Ioana Chicet-Macoveiciuc militeaza pentru mancatul tot din farfurie si reducerea cantitatii de alimente care ajunge la gunoi, promovand asa-numita doggy bag.

Luna aceasta, Burn si David Guetta lanseaza documentarul Nothing but the Beat. Saptamana trecuta, despre lansare au scris Denisa Bargau si Laurentiu Buica, dar am mai gasit cateva articole mai vechi pe aceeasi tema la Valentin Bosioc, Andra Zaharia si Alin Pandaru.

Tudor Popa mi-a atras atentia in in legatura cu o campanie interesanta, care ar face tare mult bine biciclistilor sibieni. Este vorba de Bicicleta Zilnica, proiect depus pentru un grant de la Raiffeisen Comunitati si care are nevoie de voturi pentru a primi finantarea, asa ca treceti la votat.

Vineri a fost Park(ing) day, o zi cu mai putine locuri de parcare, dar cu mai mult spatiu pentru oameni, lucruri si lectii care sa ne faca sa iubim mai mult Bucurestiul. Au scris despre cum s-au distrat acolo Andreea Pietrosel, Valentin Bosioc,Cristi Dorombach si pe raluk.ro.

Saptamana s-a incheiat cu Picnic 4, despre care puteti citi la Ruxandra Predescu, Cristian Sutu si Cristian Manafu.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments