Posted By Costin

Campaniile saptamanii 29 august – 4 septembrie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising, Carmen fiind la al V-lea articol de acest gen pe refresh.ro. Arhiva acestora este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera. Sper sa va fie de ajutor si mi-ar placea sa primim si ceva feedback / completari / etc.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Mi-au placut campaniile de pe bloguri de saptamana trecuta. Au fost articole de toate felurile: cultura, turism, IT, cosmetice si mi s-a parut ca, spre deosebire de alte dati, multe dintre ele au fost scrise cu suflet si cu poveste. Iata despre ce au scris bloggerii participanti la campanii saptamana trecuta:

Cristi Dorombach a plecat la targul de produse electronice de larg consum IFA din Berlin, unde a vazut cel mai subtire laptop din lume si primul televizor 3d fara ochelari. Despre ce se intampla la IFA si povesti despre produsele high tech expuse mai puteti citi pe refresh.ro (materialele multimedia si impresiile sunt disponibile in cadrul etichetei IFA Berlin) si la Dan Dragomir, Victor Kapra, Alex Radescu si Dan Boerescu.

Adrian Ciubotaru si Toma Nicolau au inceput o serie de provocari pe Facebook si Twitter pentru a le oferi pasionatilor de muzica clasica bilete la Festivalul George Enescu.

Si Cristina Bazavan a avut zilele trecute un concurs in care a oferit bilete la trei dintre spectacolele festivalului. Tot pe blogul ei a fost si un concurs care a promovat serialul The Practice, transmis de TLC, precum si povestile pieselor de teatru de la Undercloud.

La initiativa tvdece.ro, o echipa de bloggeri va petrece weekendul viitor la Cluj, in cadrul Cluj Brands Tour, incercand sa descopere povestile brandurilor clujene. Printre cei care si-au anuntat deja participarea la turul brandurilor se numara Denisa Bargau, Dan Dragomir, Oltea Zambori si Robert Katai.

Radu Dumitru a scris despre bunatatile de ciocolata de la Haagen Dazs. A nu se citi pe stomacul gol 🙂

Florin Grozea si Cristi Dorombach au anuntat castigatorii concursului Western Union de saptamana trecuta, in care incercau sa ii identifice pe cei mai conectati utilizatori de internet din Romania, promovand aplicatia Western Union de pe Facebook.

Saptamana trecuta a fost randul Danielei Petrescu sa testeze gloss-ul pentru dinti albi si oja de la Bourjois despre care va povesteam saptamana trecuta ca au scris si alte cateva bloggerite. De fapt, doar gloss-ul, pentru ca oja i-a fost confiscata 🙂

Miruna Siminel, Andreea Ursu, Denisa Bargau, Andreea Pietrosel si Oltea Zambori au scris cateva povesti savuroase pentru a promova noua platforma de comunicare a berii Redd’s, www.redds.ro, unde 10 baieti purtatori de ochelari de soare asteapta sa fie convinsi de domnisoare ca merita sa fie insotitorii lor la balul mascat Redd’s.

Tot saptamana trecuta, Sebastian Bargau a organizat un concurs cu marele premiu constand intr-o tarantula. Da, vie.

La Mamaia a fost Triathlon Challenge 2011, la care au participat si cateva echipe de bloggeri. Am citit despre pe sportlocal.ro, pe mahmur.info si pe blogul Elenei Ciric.

Si inca ceva care nu mai e chiar stire: Chinezu a lansat blogdebere.ro, deci probabil articolele despre campanii vor contine ceva mai mult alcool pe viitor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments