Posted By Costin

Cazier, “coada” si cinci ani termen de incercare pentru spargerea conturilor de internet ale lui Victor Ciutacu


Luni, 5 septembrie, la judecatoria din Pitesti, magistratii l-au condamnat pe Bogdan Stancea, tanarul care a spart conturile de internet (blog, facebook, yahoo, gmail) ale jurnalistului Victor Ciutacu, la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si cinci ani termen de incercare, anunta ziare.com.

Nu stiu daca s-a facut dreptate si nu imi pare bine ca un tanar si-a nenorocit, din teribilism sau la ordinul cuiva, viitorul mai mult decat imediat.

Practic, omul asta va sta sapte ani sub supravegherea continua a autoritatilor statului si am serioase dubii ca in perioada aceasta isi va putea gasi vreo slujba.

Am depus plangerea respectiva atat din dorinta fireasca de a-mi recupera toate conturile de Internet cat si pentru a da un semnal. Desi Internetul e vazut ca no man’s land corespondenta privata si viata privata a oamenilor trebuie sa ramana private.

Poate cu ocazia asta oamenii care se distreaza spargand parole de Facebook si impartasind diverse corespondente private se vor gandi de doua ori inainte sa se apuce de astfel de ticalosii

Victor Ciutacu, pentru ziare.com

Mai multe detalii pe blogul lui Victor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments