Posted By Costin

Conti si contese de Milcovatumai multe imagini pe Facebook

Nu sunt multe de spus in cuvinte. Este o experienta unica sa plutesti in bataia vantului, sa nu poti controla decat verticala, sa aterizezi in mijlocul nicaieriului si sa fii ridicat, desi simbolic, la rangul de Conte (apropo, sunt Conte de Milcovatu :-)), ori Contesa, in cazul Cristinei Bazavan, dupa ce, conform traditiei, ti se arde (la propriu) o suvita de par cu aprinzatorul, ti se pune pamant in cap si esti stropit cu sampanie.

Imi pare rau ca Vlad Petreanu nu a apucat sa zboare. Plecasem la drum cu aceeasi teama ca si el, insa mi-a disparut dupa prima secunda de cand ne-am desprins de pamant si am vazut cel de-al doilea balon Orange micsorandu-se in urma noastra.


alte clipuri video: aterizare 1 | aterizare 2

Pentru intra in cursa pentru un zbor cu balonul deasupra orasului, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-unul dintre magazinele partenere Orange, Orange shop sau Orange store si sa completati talonul promotiei. Regulamentul campaniei Vezi Romania de sus este disponibil aici, programul acesteia fiind urmatorul:

21 – 22 septembrie – Ploiesti (talonul se completeaza pana la 18 septembrie)
24 – 25 septembrie – Iasi (talonul se completeaza pana la 21 septembrie)
27 – 28 septembrie – Cluj Napoca (talonul se completeaza pana la 24 septembrie)
30 septembrie – 1 octombrie – Baia Mare (talonul se completeaza pana la 27 septembrie)
12 – 13 octombrie – Craiova (talonul se completeaza pana la 9 octombrie)
15 – 16 octombrie – Timisoara (talonul se completeaza pana la 12 octombrie)
18 – 19 octombrie – Sibiu (talonul se completeaza pana la 15 octombrie)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments