Posted By Ioana

designedbyyou.ro, pentru femeile creative pasionate de moda si design


Pentru femeile creative pasionate de moda si design s-a lansat, in premiera pe piata din Romania, prima aplicatie online ce le permite sa-si creeze singure incaltamintea. Pe site-ul designedbyyou.ro se gaseste o colectie de incaltaminte care include milioane de posibile combinatii, in functie de imaginatia cumparatorului. In plus, exista si o colectie de genti si alte accesorii personalizate pentru ca fiecare sa isi poata crea o tinuta completa.’

designerbyyou.ro

O alta noutate este faptul ca utilizatorii pot proba pantofii inainte de a-si crea propria pereche, asigurandu-ne astfel ca toata lumea se va simti minunat in pantofii Designed by you.

Brandul Designed by you aduce posibilitatea de a-ti configura singura pantoful ideal pornind de la forma varfului pana la inaltimea tocului si alegerea accesoriilor dorite, nu este vorba doar de a personaliza incaltamintea prin schimbarea culorii.” a declarat Florian Velcu, unul dintre fondatorii acestui business.

Experienta de a-ti crea singur pantofii este una foarte personala si incitanta si are ca scop sa aduca culoare in viata femeilor, sa le ajute sa-si exprime personalitatea, purtand lucruri cu suflet, create de ele pentru ele.

Noi nu venim sa lansam noi tendinte in moda ci ne dorim ca lumea sa vada ca a purta ceva ce ti se potriveste, ce este aproape de sufletul tau iti aduce mult mai multa bucurie decat a urmari niste sabloane” a declarat Raluca Velcu.

Acest proiect a fost dezvoltat de 2 tineri antreprenori, Raluca si Florian Velcu, aflati pentru prima data in domeniul fascinant al modei si este un business 100% romanesc.


View Comments